Aanbiedingen

Op deze pagina vindt u onze actuele aanbiedingen. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Met onze visgraat PVC-vloeren haalt u de laatste trend op vloerengebied in huis.
Met 10 kleuren visgraat is de collectie compact, maar compleet.
Schitterende houtdecoren en natuurgetrouwe oppervlakte structuur maken het geheel af.
Uiteraard zeer geschikt voor vloerverwarming.
Leverbaar in plak- of click-uitvoering.
All-in prijzen inclusief leggen, egaliseren en lijm.
De click-uitvoering wordt tevens gratis gelegd.

Nieuw in ons assortiment. P.V.C.- TRAPRENOVATIE. wij geven uw trap een nieuwe look.
Elke kale trap kunnen wij bekleden met slijtvaste PVC-stroken en trapprofielen.
De beton- en houtdessins maken 60 verschillende combinaties mogelijk.
Manders interieurs biedt met de nieuwe traprenovatie de beste prijs.

“WAVE’ Perfect plooiende gordijnen.
Wave gordijnen komen mooi tot zijn recht bij brede ramen.
Bij het openen schuiven de gordijnen perfect in de plooi waardoor het pakket gordijnstof mooi blijft.
De kijk op het raam blijft eersteklas of het gordijn nu open of gesloten is.
Het allermooiste resultaat wordt bereikt met kamerhoge / naadloze stoffen.
De WAVE-plooi is geschikt voor vitrages, inbetweens en overgordijnen.

Ook voor de Wave-plooi geldt GRATIS OPMETEN EN GRATIS OP MAAT GEMAAKT !

 

LAMINAAT CLASSIC MET V-GROEF. Voelbare houtstructuur.keuze in 6 schitterende eigentijdse kleuren. Klasse 32 voor zwaar huishoudelijk gebruik. Plankbreedte 19,2cm. 15 jaar garantie. NU VOOR: € 25,95 P/M2 GRATIS GELEGD EN GRATIS ONDERVLOER..

 

LAMINAAT “LOFT “MET 4-V GROEF. In 8 kleuren leverbaar. Plankbreedte 19,2 cm. Dikte 8.0mm voor zwaar huishoudelijk gebruik. 15 jaar garantie. NU VOOR: € 26,95 P/M2  NU GRATIS GELEGD EN GRATIS ONDERVLOER.

 

Laminaat Ambiant XL EXTRA BREDE PLANKBREEDTE VAN 24,4CM BREED. Leverbaar in 14 schitterende houtdecoren. 8,0mm dik en geschikt voor zwaar huishoudelijk gebruik. Voelbare houtstructuur. Maar liefst 20 jaar garantie. NU VOOR: € 29,95 PER M2. GRATIS GELEGD EN GRATIS ONDERVLOER.

 

P.V.C. STROKEN. DE SSSSSSSTILLE VLOER. Uitstekende geluiddempende eigenschappen en 100% waterbestendig. De ideale vloer die geen onderhoud nodig heeft en gemakkelijk te reinigen. Voelt veel warmer aan dan vele andere vloeren. Zeer krasvast en geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik en zelfs projectmatig. ALLE PVC-VLOEREN ZIJN BIJ ONS ALL-INCLUSIVE GEPRIJSD. INCLUSIEF 1 MAAL EGALISEREN, VLOER OPSCHUREN, LEGGEN EN LIJM.                                             

P.V.C. CLICK-VLOEREN. Deze kunnen direct op een vlakke basisvloer gelegd worden. Door het aanbrengen van een 1mm dikke onderlaag van kurk ontstaat een geluiddempend effect waardoor het contactgeluid wordt teruggebracht. Groot assortiment verkrijgbaar in tegel-, houtdecors en betonlook. Extra matte toplaag en voorzien van een slijtlaag van 0,55mm. Antislip en watervast. 15 JAAR GARANTIE. NU ALLE PVC CLICKVLOEREN GRATIS GELEGD.

 

ZORGELOOS GENIETEN VAN FRISSE LUCHT IN HUIS MET ONZE PLISSËHORDEUR. Of het nu een enkele deur, een dubbel;e deur of een schuifpui betreft, een plissëhordeur is nagenoeg altijd mogelijk. De deur heeft een onderdorpel van slechts 5mm en de treklijst kan in iedere gewenste stand blijven staan. In ineengeschoven positie zit het gaas opgesloten waardoor de levensduur wordt verlengd. We kunnen een deur uit 1 stuk leveren tot wel 1,90 meter breed. In een dubbele uitvoering tot wel 3,8 meter breed. Leverbaatr in heel veel RALkleuren en op maat gemaakt. NU GRATIS OPMETEN EN GRATIS MONTEREN VAN DE HORDEUREN.

PLISSË EN DUETTE SHADES. Door de elegante en smalle plooibreedtes kunnen deze plissë / duette toegepast worden waar een andere raamdecoratie niet uit de voeten kan. De plissë / duette bekleed het raam in zijn geheel , alleen de bovenste of onderste helft of alleen het midden. Ideall voor ramen met gemakkelijke inkijk. Door de dubbele stofstructuur heeft de duette zelfs isolerende eigenschappen. Verkrijgbaar in vele kleuren transparant, semi-transparant en verduisterende varianten. Goede warmtewerende werking. 7 jaar garantie. GRATIS OPMETEN EN MONTAGE.

“SILVA” HOUTEN JALOUZIEËN. Silva is de verzamelnaam voor ons hoogwaardig maatwerk houtprogramma. Al onze houtsoorten zijn voorzien van een UV-bestendige lak die ervoor zorgt dat de gekozen kleur gewaarborgd blijft. De gebeitste kleuren tonen een houtnerf, bij de dubbel gelakte kleuren is deze niet zichtbaar. U heeft de keuze om de jalouzie te laten uitvoeren met ladderbanden. Deze ladderbanden  zijn er in verschillende breedtes.7 jaar garanties. GRATIS OPMETEN EN MONTAGE.

EASYCLICK. Raamdecoratie zonder boren of schroeven. Voor hout. aluminium of kunststof kozijnen is dit de oplossing. Het maatwerk product wordt met een magneetband op het kozijn geplaatst. De easyclick is er in 3 varianten: aluminium jalouzie, plissë gordijn of een duette gordijn. Eindeloos veel kleuren. De kleur van het frame rondom wordt aangepast aan de kleur van het kozijn. 7 jaar garantie. NU GRATIS OPMETEN EN MONTAGE.

 

SCALA ALUMINIUM JALOEZIEËN.  Scala is de verzamelnaam voor ons maatwerk aluminium jaloezie programma. Alle onderdelen zijn kleur gecoördineerd waardoor het bijdraagt aan een perfect functionerend en esthetisch design van de Scala jaloezie. De jaloezie is ook gemotoriseerd te verkrijgen,. SMAL OF BREED, ons programma kent meerdere lamelbreedtes, hele smalle van 16mm maar ook 25mm, 35mm, 50mm en zelfs 70mm. In combinatie met de 50mm en 70mm jaloezieën bieden we ook de keuze aan in onze unieke collectie ladderbanden.

Uiteraard worden onze jaloezieën gratis gemeten en gemonteerd.