Aanbiedingen

Op deze pagina vindt u onze actuele aanbiedingen. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Nieuw in ons assortiment. P.V.C.- TRAPRENOVATIE. wij geven uw trap een nieuwe look.
Elke kale trap kunnen wij bekleden met slijtvaste PVC-stroken en trapprofielen.
De beton- en houtdessins maken 60 verschillende combinaties mogelijk.
Manders interieurs biedt met de nieuwe traprenovatie de beste prijs.

Laminaat LIVING.  Met voelbare houtstructuur en 2-zijdige groef.  Klasse 32 voor zwaar huishoudelijk gebruik. 15 jaar garantie.   NU VOOR: € 24,95 p/m²  GRATIS GELEGD + NU TIJDELIJK MET GRATIS ONDERVLOER !

Laminaat CLASSIC LOFT. klasse 32 voor zwaar huishoudelijk gebruik. In 8 kleuren leverbaar met 2-V groef. 15 jaar garantie.NU VOOR : € 26,95  P/M² GRATIS GELEGD + NU TIJDELIJK MET GRATIS ONDERVLOER !

 

Laminaat MASSIVE. Extra brede planken met voelbare houtstructuur. 20 jaar garantie. In 14 schitterende kleuren leverbaar. NU VOOR: € 28,95 p/m2 GRATIS GELEGD + NU TIJDELIJK MET GRATIS ONDERVLOER !

 

 

P.V.C. stroken.

De SSSSSStille vloer, uitstekende geluiddempende eigenschappen en 100% waterbestendig. Gemakkelijk te reinigen en zeer geschikt voor vloerverwarming / vloerkoeling.

NU ALL-IN PRIJZEN inclusief egaliseren, leggen en lijm

 

P.V.C. Click vloeren.

Snel en gemakkelijk te installeren . Plaatsing mogelijk op bijna elke ondervloer. Egaliseren in de meeste gevallen niet nodig. De ondervloer zit er al aan vast en kan de oneffenheden in de meeste gevallen wegwerken.

 

Waterdicht dus voor elke ruimte toe te passen.

Zeer geschikt voor vloerverwarming / vloerkoeling.

Perfecte geluidsabsorptie. 15 jaar garantie.

Nu diverse merken en uitvoering GRATIS GELEGD.

 

DUO-ROLGORDIJNEN. LICHTWERING NAAR WENS.

Een duo-rolgordijn bestaat uit twee stoflagen, een transparant en een niet-transparant gedeelte, die ten opzichte van elkaar verschoven kunnen worden. Het bedienen gebeurt met een fraaie metalen ketting. Als afwerking is er de cassette van aluminium in meerdere kleuren leverbaar.

NU SPECIALE ACTIE IN 16 KLEUREN EXTRA VOORDELIG GEPRIJSD!

SCALA ALUMINIUM JALOUZIEËN.

Scala is de verzamelnaam voor ons maatwerk aluminium jalouzie programma. Overal zien we dat de profielen van een jalouzie zijn gemaakt van staal. Wij gebruiken daarentegen hoogwaardig aluminium. Ons programma kent meerdere lamelbreedtes; hele smalle van 16mm maar ook 25mm, 35mm, 50mm en zelfs 70mm. We kunnen ramen tot wel 4 meter breed voorzien in tientallen verschillende kleuren. In combinatie met 50mm en 70mm jalouzieën bieden wij U ook de keuze aan in onze unieke collectie ladderbanden.

 

 

 

SILVA HOUTEN JALOUZIEËN.

Silva is de verzamelnaam voor een hoogwaardig maatwerk houtprogramma. Noordamerikaans Baswood met een hoge stabiliteit en een mooie houtnerfstructuur. De gebeitste kleuren tonen deze houtnerf, bij de dubbel gelakte kleuren is deze niet zichtbaar waardoor de houten lamel strakker oogt. Naast Baswood zijn er ook de houtsoorten Abachi en Bamboo. Lichter van gewicht en hebben een voelbare structuur. Al onze houtsoorten zijn voorzien van een UV-bestendige lak die er voor zorgt dat de gekozen kleur gewaarborgd blijft. Daarnaast heeft U de keuze om de jalouzie te laten uitvoeren met ladderbanden. Deze ladderbanden zijn er in verschillende breedtes en kleuren. Als extra leveren wij deze jalouzieën met 7 jaar garantie.

PLISSÉ GORDIJNEN, DE OPLOSSING VOOR ELK RAAM.

De plisséstof is verkrijgbaar in transparante, semi-transparante (lichtdoorlatende) en verduisterende varianten. Door speciale coatings hebben een aantal stoffen een goede warmte werende werking. Een plissé gordijn kan juist daar toegepast worden waar een andere raamdecoratie niet uit de voeten kan. De plissé bekleed het raam in zijn geheel, alleen de bovenste of onderste helft of alleen het midden. Ideaal voor ramen met een gemakkelijke inkijk! Ze worden bediend met een optrekkoord of met een handgreep.

WIJ HEBBEN EEN UITGEBREIDE COLLECTIE IN VERSCHILLENDE PRIJSKLASSEN.

De originele plissé-hordeuren.

Bij deze hordeuren is in plaats van strak horrengaas gebruik gemaakt van horrengaas welk geplisseerd is. Dit is vele malen sterker dan vlak gaas, bovendien zijn de draden van ijzersterk nylon gemaakt. Het openen en sluiten gaat eenvoudig door het aluminium bedienings-profiel. Standaard leverbaar in de kleuren RAL9010 – 9001 – 9001 – 7016 – 7022 – 9006 – EV1 (mat aluminium)

DE HORDEUREN WORDEN DOOR ONS GRATIS GEMETEN EN GEMONTEERD.