AANBIEDINGEN. Op deze pagina vindt u onze actuele aanbiedingen. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Nieuw in onze collectie ! Laminaat “Cavalley”8.0mm dik. Diverse kleuren van: € 34,95 nu voor: € 29,95 p/m2 GRATIS GELEGD.

Met onze visgraat PVC-vloeren haalt u de laatste trend op vloerengebied in huis.
Met 10 kleuren visgraat is de collectie compact, maar compleet.
Schitterende houtdecoren en natuurgetrouwe oppervlakte structuur maken het geheel af.
Uiteraard zeer geschikt voor vloerverwarming.
Leverbaar in plak- of click-uitvoering.
All-in prijzen inclusief leggen, egaliseren en lijm.
De click-uitvoering wordt tevens gratis gelegd.

Nieuw in ons assortiment. P.V.C.- TRAPRENOVATIE. wij geven uw trap een nieuwe look.
Elke kale trap kunnen wij bekleden met slijtvaste PVC-stroken en trapprofielen.
De beton- en houtdessins maken 60 verschillende combinaties mogelijk.
Manders interieurs biedt met de nieuwe traprenovatie de beste prijs.

“WAVE’ Perfect plooiende gordijnen.
Wave gordijnen komen mooi tot zijn recht bij brede ramen.
Bij het openen schuiven de gordijnen perfect in de plooi waardoor het pakket gordijnstof mooi blijft.
De kijk op het raam blijft eersteklas of het gordijn nu open of gesloten is.
Het allermooiste resultaat wordt bereikt met kamerhoge / naadloze stoffen.
De WAVE-plooi is geschikt voor vitrages, inbetweens en overgordijnen.

Ook voor de Wave-plooi geldt GRATIS OPMETEN EN GRATIS OP MAAT GEMAAKT !

 

Laminaat “Ambiant ” Extra brede plank van 24,4cm. Natuurgetrouwe houtnerf. In 10 schitterende kleuren leverbaar. NU VOOR: € 34,95 p/m2 GRATIS GELEGD.

P.V.C. STROKEN. DE SSSSSSSTILLE VLOER. Uitstekende geluiddempende eigenschappen en 100% waterbestendig. De ideale vloer die geen onderhoud nodig heeft en gemakkelijk te reinigen. Voelt veel warmer aan dan vele andere vloeren. Zeer krasvast en geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik en zelfs projectmatig. ALLE PVC-VLOEREN ZIJN BIJ ONS ALL-INCLUSIVE GEPRIJSD. INCLUSIEF 1 MAAL EGALISEREN, VLOER OPSCHUREN, LEGGEN EN LIJM.                                             

ZORGELOOS GENIETEN VAN FRISSE LUCHT IN HUIS MET ONZE PLISSËHORDEUR. Of het nu een enkele deur, een dubbel;e deur of een schuifpui betreft, een plissëhordeur is nagenoeg altijd mogelijk. De deur heeft een onderdorpel van slechts 5mm en de treklijst kan in iedere gewenste stand blijven staan. In ineengeschoven positie zit het gaas opgesloten waardoor de levensduur wordt verlengd. We kunnen een deur uit 1 stuk leveren tot wel 1,90 meter breed. In een dubbele uitvoering tot wel 3,8 meter breed. Leverbaatr in heel veel RALkleuren en op maat gemaakt. NU GRATIS OPMETEN EN GRATIS MONTEREN VAN DE HORDEUREN.

PLISSE GORDIJNEN. Door de elegante en smalle plooibreedtes kunnen deze plisse’s toegepast worden waar een andere raamdecoratie niet uit de voeten kan. De plissë  bekleed het raam in zijn geheel , alleen de bovenste of onderste helft of alleen het midden. Ideaal voor ramen met gemakkelijke inkijk. Door de dubbele stofstructuur heeft de dubbele plisse zelfs isolerende eigenschappen. Verkrijgbaar in vele kleuren transparant, semi-transparant en verduisterende varianten. Goede warmtewerende werking. 7 jaar garantie. GRATIS OPMETEN EN MONTAGE.

PANELEN CREEËR JE EIGEN LOOK ! Paneelgordijnen zijn stoffen panelen die u over of naast elkaar kunt schuiven om zo de gewenste openheid te bewerkstelligen. De breedte per paneel kunt u zelf bepalen. Decoratief kunt u alle kanten op door de panelen een bepaalde indeling te geven of met verschillende kleuren te combineren. Ideaal voor grote raampartijen zoals schuifpuien, openslaande deuren of grote hoge ramen. Wij adviseren u graag en opmeten en monteren zijn gratis.

“SILVA” HOUTEN JALOUZIEËN. Silva is de verzamelnaam voor ons hoogwaardig maatwerk houtprogramma. Al onze houtsoorten zijn voorzien van een UV-bestendige lak die ervoor zorgt dat de gekozen kleur gewaarborgd blijft. De gebeitste kleuren tonen een houtnerf, bij de dubbel gelakte kleuren is deze niet zichtbaar. U heeft de keuze om de jalouzie te laten uitvoeren met ladderbanden. Deze ladderbanden  zijn er in verschillende breedtes.7 jaar garanties. GRATIS OPMETEN EN MONTAGE.

EASYCLICK. Raamdecoratie zonder boren of schroeven. Voor hout. aluminium of kunststof kozijnen is dit de oplossing. Het maatwerk product wordt met een magneetband op het kozijn geplaatst. De easyclick is er in 3 varianten: aluminium jalouzie, plissë gordijn of een duette gordijn. Eindeloos veel kleuren. De kleur van het frame rondom wordt aangepast aan de kleur van het kozijn. 7 jaar garantie. NU GRATIS OPMETEN EN MONTAGE.

 

SCALA ALUMINIUM JALOEZIEËN.  Scala is de verzamelnaam voor ons maatwerk aluminium jaloezie programma. Alle onderdelen zijn kleur gecoördineerd waardoor het bijdraagt aan een perfect functionerend en esthetisch design van de Scala jaloezie. De jaloezie is ook gemotoriseerd te verkrijgen,. SMAL OF BREED, ons programma kent meerdere lamelbreedtes, hele smalle van 16mm maar ook 25mm, 35mm, 50mm en zelfs 70mm. In combinatie met de 50mm en 70mm jaloezieën bieden we ook de keuze aan in onze unieke collectie ladderbanden.

Uiteraard worden onze jaloezieën gratis gemeten en gemonteerd.